september 13, 2010

Kostnaderna för massinvandringen i Sverige

From: Ulf BERGSTROM Monday, September 06, 2010 8:07 svar till lars Elindersson, riksdagen

Till Lars Elindersson,Bonjour, jag har fått kopia på Din skrivelse bertr. statistik och kostnader för den svenska "flyktingpolitiken och har bara en fråga som jag vore tacksam för svar på; Vad är skillnaden mellan "sysselsatt" och "förvärvsarbetande"?
I min vokabulär kan man vara sysselsatt med vadsomhelst, golf t.ex. medan förvärvsarbetande innebär ett avlönat arbete.

Ni politiker bär ju ett fruktansvärt ansvar för den helt okontrollerade massinvandring av ekonomiska migranter (varav mindre än 5% enl. officiell statistik är flyktingar), dess konsekvenser för alla som fått sätta liv och lem till och för de gigantiska kostnader av denna "sociala revolution" som ni genomför utan någon somhelst konsultation med samhällsmedborgarna. Er nedmontering av det svenska samhället till förmån för era "nysvenskar" lär ju kosta någonstans mellan 100 - 300 miljarder per år (!) beroende på hur man vill bolla med statistik.
Det finns som tur är några av Dina riksdagskollegor som har courage att inse vilken katastrof (det finns tyvärr inget mildare uttryck) detta kommer att innebära för kommande generationer, varav jag citerar följande:

Birger Schlaug:"Lögnen kan få dystra politiska konsekvenser. Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället. Vi - jodå, jag tillhörde lögnarna - förnekade problemen, fast vi alla såg dem"

Janne Josefsson:"Flykting och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Vi stämplade "rasist" i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansade oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare.

Mauricio Rojas:"Invandrarnas generella överrepresentation när det gäller registrerad brottslighet ligger lite över 100%. Denna överrepresentation gäller praktiskt taget alla typer av brott, men den växer till 300-400% när det gäller grövre brott, exempelvis mord, dråp, misshandel mot obekanta och våldtäkt".Voila,Lars Elindersson.
m.v.h.Ulf BergstromMolitg-les-BainsFrance